Styling

Styling

Styling opdrachten voor opdrachtgevers als Holland Haag (editeur), Versari (weverij), Dehnert & Jansen (groothandel/ converter). Het betreft styling van collecties, fotoshoots, beurzen, showroom inrichting en websites. Zowel de styling als fotografie kan door NHtextileDD gerealiseerd worden. Nathalie Hendriks biedt een totaal concept af gestemd op de behoefte van de opdrachtgever.

Voltooide projecten;

Image kaart voor Holland Haag

Ter ondersteuning van de collectie zijn voor Holland Haag image kaarten voor op winkeldisplays ontwikkeld. Deze image kaarten staan in 800 winkels in NL en België. Er is gewerkt met lak druktechnieken en metalic om deze topkaarten een extra luxe uiterlijk te geven.

Image folder Versari NV

Voor de weverij Versari in Belgie is de bedrijfsfolder ontwikkeld; fabriek en collectie zijn gefotografeerd en de werkzije van Versari is in kaart gebracht en weergegeven in de bedrijfsfolder.

Fotografie voor Holland Haag

Voor Holland Haag is de collectie Fresh Emotion ontwikkeld, een aantal weefstoffen met een jonge frisse uitstraling. NHtextileDD heeft naast de realisatie van de stoffen, de styling en fotografie gerealiseerd.

Trend analyses

Weergave van trends op het gebied van interieur. Hier afgebeeld; Volume Structures voor Holland Haag.

 

Contact informatie

Lange Nieuwstraat 177a-b, 3111 AJ Schiedam - the Netherlands
Tel: +31-645716413